Бареков обвини Борисов в тероризъм заради банките

Бареков обвини Борисов в тероризъм заради банките
По думите му съвпадението между ограбването на банката през 2011 г. и мандата на Борисов като премиер е повече от съмнително. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Атаките срещу банковата система на лицето Борисов и отказът му да участва в изработването на национален консенсус за възстановяването на парите на гражданите и структуроопределящите предприятия, ограбени от КТБ, е умишлено престъпление и нещо повече - тероризъм срещу държавата и нейните устои". Това заяви лидерът на ББЦ Николай Бареков в своя позиция.

„Още днес ще сезирам главния прокурор Сотир Цацаров за участието на Борисов в огромния ръст на КТБ по време на неговото управление и за изказванията на действащия вътрешен министър Цветлин Йовчев, че миналото на Борисов е свързано с организираната престъпност“, обяви Бареков.

По думите му съвпадението между ограбването на банката през 2011 г. и мандата на Борисов като премиер е повече от съмнително.

„Действията му от последните дни умишлено издават прикриване на престъпления със задна дата“, допълни Бареков. Според него Борисов очевидно „желае да замете следите от рухналата финансова пирамида КТБ, което е започнало в неговия властови апогей“.

 

#Бойко Борисов #Николай Бареков #сезира #Сотир Цацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници