Жени в лагера на германците и солидни пачки за джобни пари

Жени в лагера на германците и солидни пачки за джобни пари
На това американците му викат "Work hard, play hard". Снимка: ЕПА БГНЕС
A A+ A++ A

На снимката се виждат Манди Капристо (ляво), гаджето на Месут Йозил, Сара Бранднер (втората отляво), гадже на Бастиян Швайнщайгер и Лена Герке (на втори план вдясно), изгора на Сами Кедира - слизат от ферибот в Санто Андре, Бразилия на 9 юли.

Немските медии публикуваха премиите на своите футболисти, които жънат успех след успех. След победата срещу Франция играчите на бундестима са разделили общо 2,3 милиона евро премии. Хонорарът на човек е бил по 100 хиляди евро.

Победата над Бразилия означава по още 150 хиляди на човек. Спечелването на титлата (ако естествено успеят да я спечелят) пък ще донесе на всеки играч по 300 хиляди евро.

Цялото участие и спечелването на титлата в световното първенство се равнява на 6,9 милиона евро само за премии за играчите – такъв е случаят с Германците.

Иначе победителят на световното получава от Fifa рекордните 25,6 милиона евро. Fifa изплаща на четирите полуфиналисти по 15 милиона евро. Сребърните медалисти ще получат премия от 18,3 милиона евро.

Ето и един любопитен детайл, който в еуфорията остана леко встрани. Преди мача с Бразилия треньорът на германците е разрешил посещие в лагера на отбора за съпругите и приятелките на играчите. Пренощуване също. Виж пак горната снимка. Така че, рецептата на Йоги Льов е ясна: здрава работа, пари и секс. Звучи като универсална формула на успеха.

#Германия #премии #пари #FIFA #евро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници