Опашки от шофьори се извиха пред застрахователни компании

Опашки от шофьори се извиха пред застрахователни компании
Опашки от шофьори се извиха от ранна утрин пред пунктове на застрахователни компании. Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

Опашки от шофьори се извиха от ранна утрин пред пунктове на застрахователни компании след градушката, която потроши масово автомобилите в София.

Повечето застрахователни компании започнаха работния ден с натрупани около тях автомобили – предимно с ударени ламарини и счупени стъкла. Изобретателността и неволята явно са подтикнали собствениците им да решат временно проблема, като на някои коли липсващите стъкла бяха временно заменени с найлон. Експерти оценители минаваха да преценят какви са щетите.

Някои чакаха от 1 часа през нощта. Така е направил мъж, който призна, че цяла нощ чака ред и не е бил първият на опашката, а седми. Мъжът разказва, че пред офиса на същата застрахователна компания около 5 ч. вече са чакали близо 160 човека. Цялата му кола има поражения от ледените късове, най-видими на задното стъкло, където има големи дупки. „Ако имате късмет да си вземете и възлагателно писмо, добре, ако не, се чака възлагателното една седмица“, обясни шофьорът, който си тръгна от пункта час след като офисът отворил.

„Има над 500 човека, няма как да се обработят толкова много хора изведнъж“, каза мъжът, според когото на две-три години в София има такава градушка, и добави, че за това трябва да мислят други хора, които се занимават да опазват града.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници