Петима ранени при голям пожар в Банско

Петима ранени при голям пожар в Банско
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Най-малко петима души пострадаха, четирима от тях тежко, при голям пожар, който избухна през нощта в Банско. Горял е цех за въглища и фургон, в който по неофициална информация са живеели хора.

В резултат на пожара в разложката болница е настанен 43-годишният Х. Д. Със собствен транспорт са транспортирани А. П. – на 32 години, Г. Ш. – на 38 г., Г. С. – на 36 г., и 23-годишният И. К. Всички те са с различна степен на изгаряния. По неофициална информация единият от пострадалите е огнеборец. Четирима от пострадалите са транспортирани по спешност в „Пирогов“, предаде БГНЕС.

От МВР съобщиха, че освен пожара в склада, е гръмнала и стара газова бутилка в кола. Пожарът е тръгнал от залепени една за друга три къщи. Горяла е най-лявата, от страната на която се намира открит склад за въглища. Пострадалите са живеели в горялата най-североизточна част на къщата. Пред къщата има и два изгорели автомобила.

Пред Би Ти Ви шефът на „Пирогов“ д-р Стоян Миланов заяви, че в лечебното заведение са настанени трима с обширни изгаряния.

Двама са настанени в интензивното отделение с опасност за живота. По думите на Миланов, прогнозата е добра, но се очакват усложнения.

 

 

#Банско #пожар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници