No Frame Media, застанала зад Береков, иска фалит за ТВ7

No Frame Media, застанала зад Береков, иска фалит за ТВ7
„Ноу фрейм медия“ иска фалит за ТВ7. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Компания „Ноу фрейм медия България“ АД, която стоеше зад партията на Николай Бареков „България без цензура“, е поискала телевизията ТВ7 да бъде обявена в несъстоятелност. Това става ясно от подадена в Софийския градски съд молба от името на дружеството във вторник (24 юни). Като ответник по делото е посочена ТВ7.

Припомняме, че още през миналата година „Ноу фрейм медия България“ АД придоби правата на продуцентската компания на Емил Кошлуков „Ноу фрейм медия“ АД, която правеше повечето външни продукции на TV7 и в други телевизии.

„Ноу фрейм медия България“ АД е създадена през юли миналата година, като основен акционер е Емил Кошлуков. През август 2013 той прехвърля своя дял, който е 90% от дружеството, на един от членовете на борда на директорите Антон Гугов. От април тази година едноличен собственик на капитала е Николай Бареков.

От мениджмънта на ТВ7, която е посочена като ответник по делото в съда, коментираха, че до този момент при тях няма постъпила информация за такова действие. В крайна сметка не става ясно дали „Ноу фрейм медия България“ все още стои зад голяма част от външните продукции на телевизията и каква ще е съдбата на студийния комплекс на „Ноу фрейм медия“ в Герман.

Изводът от ставащото около „Ноу фрейм медия България“ е, че Цветан Василев оттегля финансовата си подкрепа от Николай Бареков, пише „Капитал“. Изданието припомня, че банкерът е и неофициалният собственик на ТВ7 и наскоро в интервю призна, че е финансирал „риалити шоуто на Бареков“, което се казваше „България без цензура“, както е името на партията на бившия телевизионен водещ. Продуцент на предаването беше „Ноу фрейм медия“.

Припомняме, че в четвъртък Бареков се оплака, че ТВ7 го цензурира, и предупреди, че телевизията е взела страната на Цветан Василев в конфликта с Делян Пеевски и това ще я погуби. Той се закани, че хора от партията му повече няма да участват в нейни предавания.

#Николай Бареков #България без цензура #ТВ7 #Цветан Василев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници