„Булгартрансгаз“ направи дарение за засегнатите от наводненията

„Булгартрансгаз“ направи дарение за засегнатите от наводненията
“Булгартрансгаз” ЕАД дарява материали и инструменти за близо 15 хил. лв. за почистване и възстановяване на общините Варна и Добрич. Снимка:
A A+ A++ A

„Булгартрансгаз“ ЕАД дарява материали и инструменти за близо 15 хил. лв. за почистване и възстановяване на общините Варна и Добрич. По заявена необходимост от страна на Българския червен кръст дружеството изпрати на засегнатите от наводненията райони лопати, метли, маркучи, строителни колички, кофи, чували за отпадъци, работни ръкавици, маски за лице и други стоки.

Тежкотоварният автомобил ще достави дарението в Добрич и Варна утре, 27 юни 2014 г., съгласно нуждите на всяка от двете общини, координирано със звената на Българския червен кръст.

Едновременно с това, от 25 юни 2014 г. 43 служители на „Булгартрансгаз“ ЕАД от два от експлоатационните райони - Североизточен район „Вълчи дол“ и Югоизточен район „Стара Загора“, оборудвани с техника на дружеството, се включиха активно в акцията за възстановяване на щетите от наводненията в Добрич. Тяхната работа се очаква да продължи в зависимост от нуждите от доброволчески ресурс в града.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници