Тори Еймъс идва у нас с най-добрия си приятел

Тори Еймъс идва у нас с най-добрия си приятел
A A+ A++ A

Американската поп звезда Тори Еймъс пристига в София на 20 юни заедно със собствения си роял Bösendorfer 280, на който свири на турнето, представящо новия й албум Unrepentant Geraldines.

Певицата не крие, че въпросният инструмент е най-добрият й приятел и най-силното оръдие на сцената.

Виенският роял от най-висок клас ще бъде специално транспортиран за концерта в зала 1 на НДК. Отличава се с мощен басов регистър, широка динамична амплитуда, както и перфектна механика, които ще помогнат на Тори да разгърне виртуозните си възможности в пълен блясък.

Този роял знае всичките ми тайни

разкрива изпълнителката. Добавя, че ако роялът „проговори“, ще може да сподели истории, които тя изживява и споделя само с него по време на емоционалните си музикални изпълнения.



Освен за дъщеря си, пианото и новия албум, Тори разказа някои от личните си мисли и убеждения по различни актуални житейски теми. Според нея основният проблем, който спира хората да  стигнат дотам, докъдето мечтаят, е страхът им от поемане на отговорност.

„А

да си отговорен е най-силният ход, който можеш да предприемеш

Става дума за собственото ти присъствие в настоящето. Трябва да си тук и сега – да признаваш и следиш постъпките си. Да си тук сега е най-могъщото място, на което можеш да попаднеш“, разсъждава тя.

По думите й честността често е трудна за преглъщане, но преглътнеш ли я веднъж, тогава започваш да се чувстваш много по-добре. Така според нея се започва с тези малки стъпки към промяната на самия себе си – това е промяната, която ще ти осигури живота, за който мечтаеш.

Билетите за дебютния концерт на Тори Еймъс са от 50 до 90 лв.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров

#Тори #концерт #НДК #пиано #роял

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници