Стрелецът от София бил бизнесмен, раненият – арабин

Стрелецът от София бил бизнесмен, раненият – арабин
Полицията извършва втори оглед на мястото, където в неделя вечерта 57-годишен мъж, собственик на транспортна фирма, простреля случаен минувач. Снимка: www.radomirsko.com
A A+ A++ A

Полицията извършва втори оглед на мястото, където в неделя вечерта 57-годишен мъж, собственик на транспортна фирма, простреля случаен минувач.

Мъжът, който пострада в центъра на София, е прегледан в „Пирогов“. Раненият мъж е от арабски произход.

От момента на стрелбата мъжът се е укривал в жилището си, а след около час сам е отишъл при органите на реда.

По информация на ТВ 7 синът на стрелеца Пламен Бонев - Ненко Бонев, заявил, че криза в семейния бизнес е най-вероятната причина Пламен Бонев да се изнерви и да открие стрелба по шумните съседи.

Преди няколко дни Столична община спира маршрутната линия, която фирмата на Пламен е обслужвала. В района живеят много араби, които са шумни и вечер създават проблеми на съседите. Но досега не се е стигало до саморазправа. По разказа на сина на стрелеца в един апартамент живеят над 30 души, които през деня спят, а вечер стават агресивни. Апартаментът често е посещаван и от проститутки.

Пламен Бонев има и дъщеря, която живее в САЩ. Никой от близките му не може да повярва, че той би посегнал и наранил човек.

#Пирогов #САЩ #араби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Акценти

Инбет Казино