Полицаи изнесоха материали от сградата на "Цар Борис III"

Полицаи изнесоха материали от сградата на "Цар Борис III"
Полицаите са натоварили няколко черни чували в син автомобил, със синя лампа. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Полицията отцепи сградата на "Цар Борис III" на два пъти следобед, за да изнесе материали от обиските, които се извършват вътре.

Около 15.40 ч. за първи път бе отцепена част от района пред сградата, пред входа, на който пише "Бизнесцентър". Следователи и прокурори, охранявани от полиция изнесоха документи и други неща, като ги натовариха в бял бус, предаде БГНЕС.
 
Акцията по отцепване на района е повторена около 16.40 ч. Тогава полицаите са натоварили няколко черни чували в син автомобил, със синя лампа.

По официална информация на прокуратурата при акцията на бул. "Цар Борис III" 159, в рамките на образувано досъдебно производство, са извършени множество действия по разследването, включително претърсване и изземване на документи в офиси на търговски дружества.

Претърсванията са извършени в сградите и помещенията по официалните адреси на регистрация на тези дружества, след издадени предварително 19 разрешения от Софийски градски съд. До момента не са извършвани такива действия в сгради на банкови институции и офиси на медии", гласи съобщението на прокуратурата.

#полицаи #материали #сграда #обиск

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници