10 правила за първия секс с нов партньор

10 правила за първия секс с нов партньор
A A+ A++ A

Немалко жени, а и мъже се вълнуват и дори малко са поуплашени от първата интимна близост с новото гадже. И "за кураж" обръщат чашка след чашка. Това обаче е грешка, твърдят специалистите, защото може да предизвика излишна нервност и да притъпи сексуалните възможности както на мъжа, така и на жената. Затова ако отворите бутилката, не я опустошавайте и се постарайте партньорът да ви последва. Това е и първото правило - не прекалявайте с алкохола.

Ето още девет правила за благополучно преминаване през тази фаза.

2. Подгответе сцената.

Първият секс с нов партньор е отличен повод да избършете прахта и да измиете пода. Намалете светлината, включете приятна музика и не забравяйте да сложите презервативите на място, от където ще ви е най-удобно да ги вземете.

Ако срещата се провежда на територията на дамата, тя да не разчита, че мъжът ще дойде с контрацептиви. По-добре тя да се погрижи сама и да ги има под ръка.

3. Събличайте се на полутъмно.

Понеже за пръв път ще се видите голи, по-добре е да се разсъбличане на тъмно. Или на полусветлина. За мнозина голотата не е проста работа, затова разсъбличането трябва да става постепенно. Разсъбличайте се бавно и търпеливо.

Сексът с нов партньор не е събитие за разсъбличане на светло и най-вече за полов акт на ярка светлина.

4. Отделете време за предварителните ласки.

В подобен случай те имат огромно значение. Прелюдията може да стопи притесненията и да разпали чувствеността преди върховото състояние.

5. Изучавайте се взаимно.

Заключителната фаза от интимната прелюдия е прекрасна възможност да разберете ерогенните си зони. Няма нищо срамно, ако попитате за това и получите съответния инструктаж.

6 Без крайности.

Не е удачно да отприщите дремещия у вас сексуален звяр, както и да предявявате интимни претенции. Трябва нежно да изучавате. Не демонстрирайте натрапчива настойчивост, не искайте непременно да получите това, което сте си представяли.

7. Нека водеща да бъде дамата.

Когато работата стигне до проникването, по-добре е мъжът да предаде инициативата в ръцете на жената. За да не й бъде болезнено или неприятно, нека тя избере удобната й поза, сама да вкарва члена във влагалището, сама да определя темпа на сношаването.

При този секс е желателно да се използва някоя от вариантите на положението "жената отгоре" - това дава възможност да се спазва необходимия ритъм. Мисионерската поза също е възможна, но при нея мъжът трябва да бъде изключително внимателен към партньорката и да й позволи да насочва действията му.

8. Кратка пауза след проникването

Това е много важно правило. Погледнете се в очите след вкарването на члена, целунете се и дори си разменете по няколко думи. Все пак за пръв път сте в такава ситуацията, това е отличен повод да отпразнувате това вълнение с особено чувствена целувка.

9. Не очаквайте нещо изключително!

Много е важно да не се надявате чудо и да не прекаляване с очакванията. Интимността в сексуалните отношения е качество, което се развива постепенно и за него се изисква време. Особено за да се чувства жената максимално удобно и да бъде напълно разкрепостена. Рекордите на чувственост ще дойдат по-късно, когато постепенно се опознаете сексуално и отстраните всички бариери по пътя към пълното удоволствие.

10. Поведението след това.

След сношението в никакъв случай не се обръщайте с гръб един към друг. Не заспивайте. Не рипвайте, за да се обличане трескаво и да бързане за в къщи... Точно сега е времето за прегръдки, целувки, прошепване на нежности. И никакви критика.

Това е първият ви път и трябва да показвате един на друг преизпълващата ви радост от това, което се е случило. Преди да заспите, се целунете за "лека нощ", а сутринта една романтична закуска ще бъде прекрасен завършек на чудесната нощ.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници