Внимание! Изневярата е наследствена

Внимание! Изневярата е наследствена
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ако знаете, че бащата или майката на вашата половинка имат склонност към изневяра, можете да сте 100 процента сигурни, че отрочето им страда от същата „болест“.

Бомбата хвърлиха учени с поредното изследване, в което са участвали 2000 човека. Те са били подложени и на кръвен анализ, за да може специалистите да се уверят, че главният виновник за изневярата при мъжете и жените е специалният ген DRD4, наричан ген на силните чувства.

Резултатите – 73 на сто от семейните жени изневеряват на половинките си, ако майките им също са били склонни към любовни авантюри и приключения. Сред мъжете обаче процентът по-малък, но не е за подценяване - 62.

Хората, носители на въпросния DRD4, често стават жертва на алкохола и наркотиците, хазарта и други развлечения, свързани с риска.

Американските психолози пък изнамериха 30 основни причини, заради които мъжете изневеряват. Според първата максима, ако мъжът ви изневерява в периода на ухажване или е бил неверен при първия си брак, то непременно ще измени на съпружеското чувство и в новата връзка.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници