Румънците, предизвикали тежка катастрофа, опитали да избягат

Румънците, предизвикали тежка катастрофа, опитали да избягат
Младеж загина и поне четирима са ранени, двама от които тежко при жестока катастрофа на Е-79 край Благоевград. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Двамата румънци - съпрузи, предизвикали тежката катастрофа на път Е-79 край Благоевград в събота, при която загина един младеж, а четирима бяха ранени, двама от които тежко, са опитали да напуснат страната, предаде БГНЕС.

В събота на 200 метра след разклона за Рилския манастир в посока гара Кочериново се сблъскаха два автомобила. На място загина 21-годишният Симеон Василев от Кюстендил. В много тежко състояние за Пирогов бяха транспортирали още двама, пътували на задната седалка в колата. 21-годишният Кирил К. е с политравма, отток на мозъка и пробит бял дроб. 22-годишният Христо Д. е в кома и черепно-мозъчна травма. 17-годишната приятелка на загиналия, пътуваща на седалката до него, е невредима, но изпадна в шок.

С лекия автомобил деу с румънска регистрация пътуват двама съпрузи - 60-годишният Йоан Болт и 56-годишната му съпруга Мария. При пристигането на полицията, двамата са били извън автомобила. Те веднага са уведомили по телефона румънското посолство за инцидента. Тъй като не е ясно кой е управлявал автомобила, и на двамата са взети кръвни проби за алкохол.

Причината за катастрофата е загуба на контрол и навлизане в насрещната лента от страна на водача на автомобила с румънска регистрация.

#Благоевград #катастрофа #румънци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници