В Търново откриват форум „Античното наследство на Тракия“

В Търново откриват форум „Античното наследство на Тракия“
От 10 до 13 април 2014 г. във Велико Търново ще бъде представен общият туристически продукт „Античното наследство на Тракия“. Снимка: blog.posoka.com
A A+ A++ A

От 10 до 13 април 2014 г. във Велико Търново ще бъде представен общият туристически продукт „Античното наследство на Тракия“, който включва значими обекти от културно-историческото наследство, свързано с праисторията и античността, както и най-значимите събития от културните им календари.

На информационния щанд на общините партньори, с помощта на изготвените по проекта туристически пакети, пътеводители, брошури и карти, ще се предлага информация за възможностите за туризъм в района, за интересни събития и места за посещения, настанителна база.

Проектът „Античното наследство на Тракия“ се реализира по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите“ по Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г.

Форумът се организира от Общинска агенция по туризъм „Царевград Търнов“ и Община Велико Търново, съвместно с Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

#Велико Търново #асоциация #туризъм #партньори #карти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Археология
Последно от Археология

Всички новини от Археология »