Жозеф Дол: Социалистическите правителства фалираха страните си

Жозеф Дол: Социалистическите правителства фалираха страните си
“След Португалия и Гърция, неспособността на социалистическите правителства да решават проблемите на хората и държавите по време на световна криза личи и от управлението на левите във Франция и Италия в момента”, коментира Дол. Снимка: mno.hu
A A+ A++ A

Председателят на Европейската народна партия Жозеф Дол заяви, че социалистическите правителства са фалирали страните си по време на своето управление.

Дол даде за пример Португалия, Гърция, Ирландия, Испания и други.

Коментарът на председателят на ЕНП бе в отговор на обвиненията, които лидерът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев отправя, че десните правителства от ЕНП са довели до проблемите и кризата в Европа.

“След Португалия и Гърция, неспособността на социалистическите правителства да решават проблемите на хората и държавите по време на световна криза личи и от управлението на левите във Франция и Италия в момента”, коментира Дол.

Той посочи, че именно правителствата от ЕНП са помогнали за възстановяването на Европа от кризата, и са “единствените, които могат да гарантират сигурност, стабилност и растеж на страните-членки на ЕС”.

#Европейска народна партия #Партия на европейските социалисти #Жозеф Дол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници