Фарел Уилямс иска Хилари Клинтън за президент

Фарел Уилямс иска Хилари Клинтън за президент
Фарел подкрепя Хилари за президент на САЩ. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Изпълнителят на очарователния хит „Happy“ – Фарел Уилямс – свали известната си шапка за корицата на априлския брой на списание GQ. В изданието певецът, който беше номиниран за награда „Оскар“ 2014 за песента си към филма „Аз, проклетникът 2“ говори за мода, за политика и за втория си солов албум, който е поставен под номер две в музикалните класации на САЩ в момента.

Миналата година певецът направи страхотна колаборация с колегите си Робин Тик и Ти Ай в тоталния хит „Blurred Lines“, а освен това той успя и да се ожени.

Ето какво разкрива той за своите политически убеждения: „Позволете ми да ви кажа защо Хилари (Клинтън) трябва да спечели. Където и да отидеш в тази страна, виждаш червено и синьо. Знаете ли, че кръвта е със син цвят, докато е в тялото ни, но когато излезе на въздух, се превръща в червена?"

"Ако президентите и премиерите на повечето страни в света станат жени за една нощ, на следващия ден ще има един съвсем различен свят. Хилари трябва да победи следващия път!“, категоричен е Фарел.

#Фарел Уилямс #Робин Тик #Хилари Клинтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници