Томислав Дончев щастлив, че са го глобили

Томислав Дончев щастлив, че са го глобили
Преди дни министър Дончев се похвали във „Фейсбук“, че е глобен 20 лв. за шофиране без светлини в зимни условия. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Министърът по еврофондовете Томислав Дончев сподели доброто си впечатление от пътни полицаи, които го глобили, защото карал без пуснати фарове.

Преди дни министър Дончев се похвали във „Фейсбук“, че е глобен 20 лв. за шофиране без светлини в зимни условия.

„Не съм се впечатлил толкова от постъпката на полицаите, просто от темата се получи някаква сензация“, каза Томислав Дончев пред bTV във връзка с шума, който се вдигна около публикацията му в социалната мрежа.

„Не се гордея за това, че са ме глобили, но бях много приятно впечатлен от поведението на полицаите - стегнати, възпитани момчета“, добави министърът.

Той каза още, че според него вариантите са два: „или служителите на Пътна полиция са безкомпромисни, или не са ме разпознали“. По думите му и в двата случая те са си свършили работата.

Министър Дончев посочи, че няма как да награди полицаите, но смята да напише писмо до началника им, за да сподели „добрите си впечатления“.

„Във всичко това има хубава новина - България се превръща в нормална европейска държава“, изтъкна министърът за управление на евросредствата.

#Томислав Дончев #Дончев #министър по управление на еврофондовете #глоба #полицаи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници