Най-накрая: Мила Кунис и Аштън Къчър се сгодиха!

Най-накрая: Мила Кунис и Аштън Къчър се сгодиха!
Аштън и Мила вече са сгодени. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Мила Кунис и Аштън Къчър са се сгодили тайно. Двамата актьори се познават от 15 години, след като бяха колеги в шоуто That '70s Show. Те обаче започнаха връзката си преди две години, след като Аштън се раздели окончателно със своята съпруга Деми Мур.

Отдавна има спекулации, че 30-годишната Кунис е готова да се омъжи за 36-годишния Къчър, но сега нещата са съвсем официални, ако съдим по диамантения пръстен.

„Аштън и Мила говорят за брак от доста време. Те са невероятно щастливи заедно и са буквално неразделни“, каза наскоро техен приятел, цитиран от Us Weekly. Източникът добави: „Аштън обича да пътува на нови места, подобно на Мила, двамата обичат да си готвят заедно, обичат да спортуват заедно... Те имат много общо помежду си и са луди един за друг. Аштън знае, че най-накрая е намерил вярното момиче, а тя няма търпение да му роди дете“.

Миналата година двойката присъства на сватбата на брата на брюнетката - Майкъл Кунись във Флорида, а по-рано този месец двамата бяха в родния щат на Къчър - Айова, за сватбата на неговия брат. Определено темата „сватба“ е на дневен ред в техните семейства. Засега влюбените не са обявили годежа, но според пресата това се е случило наскоро.

#Мила Кунис #Аштън Къчър #Флорида #Деми Мур

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници