Вини Джоунс влиза в „Къртицата“

Вини Джоунс влиза в „Къртицата“
Вини Джоунс има зад гърба си култови ленти като „Две димящи дула“, „Гепи“, „Да изчезнеш за 60 секунди“ и много други. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

След странни преговори продуцентите на „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване“ подписаха договор с невероятната за българските риалити стандарти звезда Вини Джоунс, съобщиха организаторите.

Вини Джоунс има зад гърба си култови ленти като „Две димящи дула“, „Гепи“, „Да изчезнеш за 60 секунди“ и много други.

„Странното в преговорите беше, че последното, за което говорихме, бяха парите. Вини Джоунс прие да стане част от българския проект „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване“, колкото и фантастично да звучи, защото лично го „кефи“. Харесва адреналин, харесва екшън, харесва срещите с интересни непознати лица, защото те му помагат да изгражда реалистични филмови персонажи, харесва и България, така че можем да кажем, че визитата на г-н Джоунс е наполовина неофициална. Той идва в България като фен на формата много повече, отколкото като звезда, чийто трансфер е уговорен от мениджърите. За нас като продуценти това беше изключително важно и много натежа при вземането на решението ни, защото този сезон на „КЪРТИЦАТА“ ще е различен от предишния и най-важното изискване към всички участници, независимо дали за със звезден статус, или не, е 100% отдаване на формата. Много сме щастливи, че Вини Джоунс ще бъде част от истинския екшън „Къртицата 2: Разтърсване“, споделят продуцентите Иван и Андрей.

#Вини Джоунс #Къртицата 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници