Пласидо Доминго разплака публиката с "Моя страна, моя България"

Пласидо Доминго разплака публиката с "Моя страна, моя България"
Пласидо Доминго развълнува българската публика. Снимка: Ясен Немски за Болкън Ентъртейнмънт
A A+ A++ A

Пласидо Доминго остави развълнувана, просълзена и щастлива публиката в препълнената зала "Арена Армеец" в София след концерта си в петък вечер. На празника на любовта той раздаде щедро на всички присъстващи от своя гениален талант и любов към музиката по време на един от най-запомнящите се и емоционални концерти в България до момента.

Както обеща още преди седмици великия тенор наистина изненада силно всички в залата с едно много специално изпълнение на легендарната песен на Емил Димитров - „Моя страна, моя България”. Това окончателно взриви емоциите на хилядите хора в залата, изправи ги на крака и ги накара да пеят заедно с Маестрото тази толкова българска песен.

На финала на това силно въздействащо изпълнение той обеща на влюбената в него публика: „Моя страна, моя България, ще се върна”.

На тръгване за хотела, заедно със съпругата си Марта Орнелас той изрази искрена надежда, че скоро ще може да се върне отново за концерт в България, защото преживяването, което българската публика му е подарила е било наистина великолепно.

#Пласидо Доминго #Емил Димитров #концерт #България #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници