Александър Сано и Бориса Тютюнджиева влизат в „Къртицата 2“

Александър Сано и Бориса Тютюнджиева влизат в „Къртицата 2“
Бориса Тютюнджиева е поредната известна личност, която влиза в „Къртицата 2“. Снимка: ТВ 7
A A+ A++ A

Александър Сано и Бориса Тютюнджиева са следващите известни имена от „великолепната шесторка“ на българските ВИП участници в шоуто.

37-годишният Сано е мъж с много професии - актьор, композитор, певец, тв водещ, преподавател, дизайнер и незавършил политолог.

Топмоделът Бориса, от друга страна, има кариера извън страната, фотосесии за „Кавали“ и много други имена от небосклона на световната мода. Тя има и собствен моден лейбъл, номинирана е за най-секси българка на 2013 и е наградена за най-добре облечена светска личност. Освен всичко друго тя е лице на международна кампания за легализиране на медицинската марихуана.

„Всички, които избирамеq трябва да са личности с характер, не просто оцеляващи, а с воля за победа, силни - ако паднат да могат веднага да се изправят и продължат, да имат интересна биография и житейски опит, защото този сезон шоуто ще бъде повече от риалити - това ще е екшън филм, заснет пред очите на зрителите и затова имаме не просто участници, а герои“, разказват продуцентите на шоуто Иван и Андрей.

#Къртицата #Александър Сано #Бориса Тютюнджиева #Иван и Андрей

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници