Протест: „Атаката на гневните мишки срещу мишките“

Протест: „Атаката на гневните мишки срещу мишките“
Снимка: Карикатурата е слоган на събитието във Facebook
A A+ A++ A

Протест срещу невъвеждането на електронното гласуване в интернет се организира във Facebook под надслов „Мишки сте – страх ви е от нашия глас“.

В 12:00 часа днес, въоръжени с компютърни мишки, протестиращите ще се съберат пред Народното събрание, за да изразят несъгласието си срещу действията и бездействията на управляващите.

„Управляващите лаФкаджии се страхуват от електронното гласуване през интернет, те не го искат, но искат да си докарват гласуващи с автобуси - както ги докарваха на контрапротести, искат хора, държани в зависимост, да гласуват за предварително зададен номер, зад който стои поредният послушен наемник на олигархията и местните феодали“, гласи резюмето на протеста.

В събитието във Facebook има и по-радикални мнения. Според Светлозар Милев например „Това са абсолютни глупости с тия мишки! На роял ще им правиме концерти, представления пред празен парламент, вечерна разходка с барабани и т.н. Само от бой разбират депутатите“.

Виктор Димчев има идея следващия път оръжията да бъдат клавиатури и флопидискови устройства и предлага лозун „Атаката на гневните мишки срещу мишките“.

#протест #Изборен кодекс #електронно гласуване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници