Орешарски представя доклад за приоритетите на КСНС

Орешарски представя доклад за приоритетите на КСНС
На предстоящия КСНС на 4 февруари ще бъдат изслушани доклади от премиера Пламен Орешарски и вицепремиера и министър на правосъдието Зинаида Златанова. Снимка: www.bnews.bg
A A+ A++ A

На предстоящия Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС) на 4 февруари ще бъдат изслушани доклади от премиера Пламен Орешарски и вицепремиера и министър на правосъдието Зинаида Златанова, предаде БГНЕС.

Президентът Росен Плевнелиев свиква заседание на КСНС на тема „Стратегическите приоритети на Република България в контекста на Споразумението за партньорство с Европейската комисия за периода 2014–2020 г.“, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Министър-председателят Пламен Орешарски ще представи доклад на тема: „Стратегическите приоритети на България до 2020 г. и източници на финансирането им“.

Зинаида Златанова ще изнесе доклад на тема: „Напредък по Споразумението за партньорство с Европейската комисия за периода 2014–2020 г. и предстоящи стъпки към финализирането му. Анализ на приноса на Споразумението за Партньорство с ЕК за постигане целите на Националната програма за развитие „България 2020“.

#Пламен Орешарски #Росен Плевнелиев #Зинаида Златанова #анализ #доклад

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници