Татяна Лолова: Аз съм усмихната и озъбена по природа

Татяна Лолова: Аз съм усмихната и озъбена по природа
Татяна Лолова подкрепи проекта „По-качествен живот за нашите родители“. Снимка: bg.svilendobrev.com
A A+ A++ A

Аз съм усмихната и озъбена по природа и съм на толкова, на колкото се чувствам – свежа, красива и талантлива, заяви актрисата Татяна Лолова, която сподели личен опит и мнение за промяната в живота й след проекта „По-качествен живот за нашите родители“, предаде  БГНЕС.

Проектът под мотото „По-качествен живот за нашите родители“ е със социална насоченост и се реализира за първи път в България през 2013 г. Начинанието е обхванало тотално обеззъбени пациенти и такива, на които това им предстои. Извършени са прегледи на над 1000 пациенти, а 100 души са получили и безплатни зъбни импланти.

Лолова сподели, че е съпруга на човек, който за малко е щял да остане без зъби, но благодарение на проекта това не се е случило, а сега дори тя е спокойна, защото, ако някой й бръкне с пръст в устата или я удари по бузата, пак ще има по-хубави зъби. Татяна Лолова препоръча на всеки да изяжда по една ябълка, за да се радва на дълголетие.

„Хората, обединени в екип, могат да направят всичко онова, което сам човек не може да направи, и проектът „По-качествен живот за нашите родители“ е доказателство за това“, каза още Лолова.

#Татяна Лолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници