Майката на убитата Станислава: Не е справедливо

Майката на убитата Станислава: Не е справедливо
Майката на убитата от таксито Станислава смята присъдата на убиеца на детето й за несправедлива.
A A+ A++ A

„Не е справедлива присъдата за човек, който е убил двама души, направил е инвалиди още няколко, който е осъдил всички останали, дори и неранените са травмирани за цял живот психически“, каза Мирослава Асенова, майката на 25-годишната Станислава - Съни, която почина след катастрофата на бул. „Цариградско шосе“, предаде агенция „Фокус“. Асенова обясни, че не е приела думите на Михаил Куртев, че съжалява. „Вие приемате ли ги? Смешно беше. Излязох от делото днес, след като адвокатката наговори безумни лъжи. Не можех да повярвам, че това се случва. Той, тръгвайки си, каза „моите съболезнования“.

Толкова беше неестествено и фалшиво“, каза още Асенова. „Какво значи, дали присъдата е справедлива? За мен този човек е убиец. За мен това е предумишлено убийство. Това е човек, който е разбъркал живота и съдбите на толкова много хора – тези 13 души, семействата, близките, приятелите им, сигурно са повече 100.

Няма как присъдата да е справедлива. Той си позволява да пие. На 20 години е хванат с 2 промила. Преди 20 години. Има 24 нарушения“, каза още Асенова.

#Станислава #Мирослава #Съни #лъжи #убиец #близки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници