Български канал за доене на социалната система в Англия?

Български канал за доене на социалната система в Англия?
На източноевропейските имигранти се предлага експертна помощ за доене на системата за социални помощи във Великобритания от фирма, собственост на български бизнесмен. Снимка: www.segabg.com
A A+ A++ A

На източноевропейските имигранти се предлага експертна помощ за доене на системата за социални помощи във Великобритания от фирма, собственост на български бизнесмен, съобщава "Дейли мейл" след журналистическо разследване, предаде 24chasa.bg.

Репортерка, представяща се за новопристигнала българка, е била заснета да получава експертен съвет в агенция в Северен Лондон.

25-годишната българска обяснила, че е в страната от два месеца и работи като чистачка, получаваща заплащане в брой, без да плаща данъци, но сега иска да знае, какви социални помощи може да ползва.

Двете служителки говорили с нея 40 минути и повечето съвети, които ѝ дали, били в рамките на закона, но също така й казали, че можели да издадат фалшиви документи, че е чистела техните домове, така че тя да може да кандидатства за социални помощи.

#бизнесмен #разследване #българка #система #данъци #съвети #документи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници