Пускаме тото вече и онлайн

Пускаме тото вече и онлайн
Вече ще можем да пускаме тото и онлайн.
A A+ A++ A

Българският спортен тотализатор (БСТ) стартира официално от Стефановден приемането на залози за участие в игрите си чрез интернет.

Пълните правила за участие в игрите, редът за регистрация за извършване на залог онлайн, условията за получаване на печалби вече са на интернет страницата на БСТ. На 20.12.2013 г. Държавната комисия по хазарта издаде лицензи за онлайн залагания за всички разновидности на игрите на ТОТО 1 и ТОТО 2, организирани от БСТ.

Междувременно стана ясно, че феновете на тотото ще може до месец да пускат фишове и в пощенските станции, съобщи "Стандарт". Там от БСТ ще започнат да предлагат услугите си. Новината за това съобщи заместник-министърът на транспорта Георги Тодоров, след днешното подписване на договор за сътрудничество между двете предприятия.

Заместник-министърът на младежта и спорта Йордан Йовчев заяви, че договорът ще има положителен финансов ефект както върху Българския спортен тотализатор, тъй като ще се повиши продажбата на фишове, така и за пощите, които ще получават комисионна от тази дейност.

#тото #Мариана Георгиева #Йордан Йовчев #Георги Тодоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници