Протестът срещу ACTA блокира центъра на София

A A+ A++ A

Във връзка с провеждането на митинг-шествие против договора АСТА на 11 февруари от 11.00 часа се въвежда промяна в организацията на движение в центъра на София, съобщиха от Столична община.

От 8.00 до 14.00 часа на 11 февруари се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга на пл. „Народно събрание". Сборен пункт на участниците в шествието се организира пред пилоните на НДК от 11.00 часа. Шествието ще се проведе от 11.00 часа по маршрут – от НДК по бул. „Витоша", надясно по бул. „Кн.Ал.Дондуков", надясно по бул. „Цар Освободител" и извън зоната за сигурност на Народното събрание.

От 12.00 до 14.00 часа на 11 февруари при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция" при СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Цар Шишман" между ул. „Аксаков" и пл. „Народно Събрание".

СДВР ще осигури охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението, като съвместно с линейния контрол на ЦГМ да спира и възстановява поетапно движение на пътните превозни средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаването на участниците в шествието.

#ACTA #Anti-Counterfeiting Trade Agreement #движение #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници