"East 17" идват у нас за "Обичам 90-те"

"East 17" идват у нас за "Обичам 90-те"
Снимка: bTV
A A+ A++ A

Групите "East 17" и "C-Block" ще пристигнат у нас за третото издание на "Обичам 90-те". Тематичното музикално събитие ще се състои на 7 юни в зала "Фестивална" в София, съобщиха организаторите от "Коко ейджънси".

Една от най-популярните английски поп групи от началото на 90-те години на миналия век - "East 17", ще бъде в България за втори път. Дебютниът сингъл на групата - "Hous of Love", е издаден през 1992 г. и става номер едно в класацията за сингли.Едни от най-популярните им хитове са "Let it Rain", "Stay Another Day", "It's Alright" и "If You Ever".

Немската хип-хоп и евроденс група "C-Block" също е емблема на 90-те години. Най-голяма популярност им носи песента "So Strung Out". Сред други им хитове са "Keep Movin", "Everything's Good", "The Future Is So Bright", "Time Is Tickin' Away" и "Broken Wings".

В предишните две издания на концерта "Обичам 90-те" у нас гостуваха Dr. Alban, "2 Brothers on the 4th Floor", DJ Sash, Nana, "Snap" и "2 Unlimited".

Първите 1000 билета за тазгодишното издание са с промоционална цена от 35 лв. Следващите 1000 билета ще се продават за 40 лв., а редовните билети ще са по 50 лв.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници