Дете с отхапано от питбул ухо, кучето не било виновно

Дете с отхапано от питбул ухо, кучето не било виновно
Хората от Луковит смятат, че кучето не е виновно, че детето е пострадало. Снимка: www.napazara.com
A A+ A++ A

Лекарите не дават голяма гаранция, че организмът на детето ми ще приеме отхапаното ухо след 18 часа, оплака се Филип Вълчанов, баща на детето с отхапано от питбул ухо в Луковит пред Би Ти Ви.

Инцидентът е станал в сряда. на улица, където синът на собственика на животното и 9-годишното съседско момче си играели.

Кучето, раздразнено от поведението на децата, е прескочило оградата на двора и e отхапало лявата ушна мида на съседското момче.

Бащата пита кой е виновен за трагедията на детето му. То е ухапано от агресивното животно също и по ръкатаq и по хълбока. Ухото на сина му е намерено на пътя.

„Познаваме се със собственика от деца. Кучето не е било агресивно, не виждам причина защо е нападнало детето. То стои зад ограда от 2 метра. Не е имало видима причина да нападне детето ми, галил съм го това куче, а и децата са се разхождали по пътя. Атанас, собственикът на питбула, ми е обещал да излекува детето ми с всички възможни средства", обясни още Вълчанов и допълни, че хората от Луковит говорили, че кучето не е виновно.

#Луковит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници