Ясновидката на Берлускони: Орешарски и Плевнелиев падат през 2014 г.

Ясновидката на Берлускони: Орешарски и Плевнелиев падат през 2014 г.
Теодора Стефанова. Снимка: svejo.net
A A+ A++ A

Ясновидката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони - Теодора Стефанова, прогнозира, че президентът Росен Плевнелиев и премиерът Пламен Орешарски ще паднат през 2014 г. В интервю за ТВ7 Стефанова уточни, че следващата година ни чакат избори 3 в 1 и жена министър-председател.

„България е пред много важни промени. Напрежението с всеки следващ ден ще расте, докато се стигне до избори 3 в 1 догодина“, бе категорична ясновидката.

Тя отказа да отговаря на въпроса дали Берлускони ще стане български евродепутат с мотива, че бил несериозен. Ясновидката обаче разкри, че от разговорите си с него разбрала колко много той обичал България.

„Сега той иска да докаже невинността си. Моята прогноза е, че международен съд ще го оневини. Предсказах му, че дъщеря му ще стане политик. През 2014-2015 Барбара ще оглави партията. Много ме боли за България. Трябва да оставят това правителство малко да поработи, но през 2014 г. напрежението ще ескалира. Не съм политолог и може да сгреша, но това, което виждам, е, че се задават избори 3 в 1“, твърди Теодора Стефанова.

#Силвио Берлускони #Теодора Стефанова #Росен Плевнелиев #Пламен Орешарски #Стефанова #Берлускони

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници