Орешарски зове за толерантност на митинга в София

Орешарски зове за толерантност на митинга в София
Орешарски призова България към толерантност.
A A+ A++ A

"Ще продължим да бъдем толерантни и да работим за доброто бъдеще на страната си, каквото и да ни струва това в личен план. Отговорното поведение днес е необходимо повече от всякога. Единственият фактор, който може да е защитен фактор срещу омразата е толерантността. Толерантността е хармония в различието. Не е нужно да мислим еднакво. За да успеем ни е необходима вашата подкрепа, подкрепата на всички, за които просперитета на Родината е над личния просперитет."

С тези думи премиерът Пламен Орешарски приветства хилядите привърженици на БСП и ДПС на митинг в столицата. Той добави, че България днес се намира в труден период и изживява дълбока институционална криза.

„Нека протегнем ръка към всички наши сънародници и съмишленица, но и към всички, които мислят различни от нас. Вярвам, че ще намерим пътя и няма да се изгубим в мъглата. След всяка буря идват светлите хоризонти и си струва да работим за тях. Благодарим ви, че сте тук и подкрепяте нашите усилия", подчерта още премиерът, цитиран от "Фокус".

Изказването му бе посрещнато с викове „Подкрепа" и „Орешарски".

#Пламен Орешарски #митинг #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници