ГЕРБ пеят "Хубава си моя горо" за съпричастност към студентите

ГЕРБ пеят "Хубава си моя горо" за съпричастност към студентите
Бойко също е на митинга в Пловдив. Снимка: www.plovdiv-online.com
A A+ A++ A

С изпълнение на песента "Хубава си моя горо" започна митингът на ГЕРБ в Пловдив, предаде „Фокус" .

Демонстрантите пяха песента, за да покажат, че са съпричастни със студентите в София, които протестират и по този начин те ги подкрепиха в искането им за оставка на правителството. Демонстрантите от ГЕРБ скандират "оставка" и развяват българското знаме.

„Тройната коалиция имаше усвоени средства под един процент. ГЕРБ е единствената партия, която искаше и успя да промени статуквото. Внушенията и манипулациите на 11 май създадоха условия за връщане и установяване на статуквото с реваншизъм, масови уволнения, чистки", заяви Цветан Цветанов на митинга.

„Време е българското общество да махне ченгетата си от държавата. Колко ченгета виждате сред тези млади хора, които преди четири години дойдоха след честни избори; нито едно. А днес в управлението колко ченгета има", каза Вежди Рашидов. На Терминал две да отидат всички мутри и крадци, да се махат от нашата държава. Нашите деца да останат, оставка на тези, които не желаят да работят за България. Крадците - вън, допълни още Вежди Рашидов, на митинга на ГЕРБ в Пловдив.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също присъства на събитието.

#Вежди Рашидов #Цветан Цветанов #ГЕРБ #Бойко Борисов #митинг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници