Цветанов: Не съм знаел за Бисеров, но Цветлин Йовчев знае

Цветанов: Не съм знаел за Бисеров, но Цветлин Йовчев знае
Цветанов заяви, че не е знаел никаква информация за Христо Бисеров. Снимка: botevgrad.com
A A+ A++ A

В сутрешния блок на Нова телевизия в петък зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи в кабинета „Борисов“ Цветан Цветанов проговори по случая „Бисеров“.

„Бисеров беше основният човек, който направи промените в Закона за ДАНС. В момента по-важен е въпросът защо Цветлин Йовчев каза, че не знае нищо по случая, след като се говори, че предишния ден на оперативка е било обсъждано как да се излезе от тази ситуация. За да се изчисти всичко, ПГ на ГЕРБ обмисля да предложи да бъде създадена анкетна комисия, която да изясни случая“, добави Цветанов.

Той заяви, че главният прокурор е подведен за изказванията си, че „ГДБОП е било черна дупка по времето на управление на ГЕРБ“. „Като вицепремиер и министър на вътрешните работи не съм знаел за никаква информация, ако е постъпвала в службите, за Христо Бисеров. Знаете какви бяха твърденията на 11 май при случая с бюлетините в Костинброд. Обществото се манипулира с подобни изказвания“, подчерта Цветанов.

Бившият вътрешен министър отрече да е държал с компромати хора от ДПС по време на управлението на ГЕРБ, каквито твърдения се появиха в някои медии. Той бе категоричен, че не е имало договорен „пакт за ненападение“ между ГЕРБ и ДПС. „Срещал съм се Делян Пеевски и Лютви Местан, но никога не е ставало дума за такова нещо“, добави Цветанов.

#Цветан Цветанов #Христо Бисеров #ГЕРБ #ДПС #ГДБОП #Делян Пеевски #Лютви Местан #Цветлин Йовчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници