Спират водата в част от София

Спират водата в част от София
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” на телефон 0700 12121. Снимка: www.blancheporte.bg
A A+ A++ A

На 15 ноември (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Проф. Георги Павлов” ъгъла с ул. „Светлоструй” в жк „Гео Милев”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Проф. Георги Павлов” по ул. „Елисавета Багряна” между ул. „Шипченски проход” до ул. „Ген. Хосе де Сан Мартин”, ул. „Владимир Башев” по ул. „Калина Малина” от ул. „Проф. Георги Павлов” до бул. „Шипченски проход” бул. „Шипченски проход” от ул. „Калина Малина” до ул. „Николай Коперник”, ул. „Светлоструй”.

На 15 ноември (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран в индустриална зона между с. Бусманци и с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 16.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на индустриална зона между с. Бусманци и с. Казичене - в района на ул. „Фармапарк” и ул. „Циклама”.

На 15 ноември (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на главен канализационен клон І от Десен Слатински колектор до Околовръстен път кв. „Кръстова вада”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Асен Йорданов”, ул. „Борис Руменов”, ул. „Хага”, ул. „Сашо Николов-Сладура”, между ул. „Асен Йорданов” и ул. „Светослав Минков” по ул. „Борис Руменов” от ул. „Хага” до ул. „Борис Руменов”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Борис Руменов” и ул. „Асен Йорданов”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” на телефон 0700 12121.

#Софийска вода #вода #София #ремонти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници