МВР издирва хулигани от протестите в София на 12 ноември

МВР издирва хулигани от протестите в София на 12 ноември
При специализирана полицейска операция за издирване на извършители на противообществени проявим, в сряда сутрин са били арестувани още 25 души. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

МВР издирва участници в хулигански и противообществени прояви по време на протестите на 12 ноември в София, съобщават от министерството.

Във връзка с нерегламентираните протести във вторник в столицата, МВР ще предостави на Софийска районна прокуратура всички данни и материали за нарушаване на обществения ред, законовите и подзаконови нормативни актове, предава „Фокус“.

Полицаите изпълнили задълженията си по охрана на обществения ред и опазване на сигурността на гражданите, като въпреки опитите за провокации, са успяли да овладеят ситуацията и предотвратили ескалиране на напрежението, се казва в бюлетин на СДВР.

23-ма са били задържани за хулиганство и неизпълнение на полицейски разпореждания.

При специализирана полицейска операция за издирване на извършители на противообществени проявим, в сряда сутрин са били арестувани още 25 души.

Работата за идентифициране и установяване на други участници в противообществени прояви продължава.

От МВР отбелязват, че през изминалото денонощие на територията на София не са били регистрирани тежки криминални престъпления.

#София #протест #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници