Гаджето на принц Хари зарязва кариерата заради него

Гаджето на принц Хари зарязва кариерата заради него
Кресида жертва кариерата си заради принц Хари. Снимка: hqwallpapersplus.com
A A+ A++ A

Приятелката на принц Хари – Кресида Бонас, е решила да се откаже от мечтата си за танцова кариера, за да може да има бъдеще с него. Британските медии от известно време се чудят дали 24-годишната блондинка ще постави любовта пред надеждите си за кариера, или пък точно обратното.

Отговорът идва с решението на Кресида да загърби танците, тъй като те не са подходящо занимание за потенциална бъдеща принцеса. Младата дама явно не желае да върши нищо, с което би могла да постави любимия си в неудобна ситуация.

Красивата Кресида била наясно, че е невъзможно да бъде приятелка на принц и да танцува на сцена, без да привлича вниманието към себе си и към него. „Кресида направи своя избор, тя е лудо влюбена в Хари и го постави на първо място“, казва източник от обкръжението ѝ.

Решението на мис Бонас да се откаже от мечтата си за кариера на сцената, въпреки че последните четири години изучава танцовото изкуство, се приема като знак, че отношенията ѝ с принц Хари са доста сериозни. Наблюдателите не изключват вероятността скоро по-малкият син на престолонаследника принц Чарлз да мине под венчило подобно на своя по-голям брат Уилям.

#Кресида Бонас #принц Хари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници