Пламен от VIP Brother 2013 губи почва под краката си

Пламен от VIP Brother 2013  губи почва под краката си
Въпреки че успя да спечели място сред първите финалисти, в петък вечерта Пламен ще изгуби почва под краката си. Снимка: ezine.bg
A A+ A++ A

Въпреки че успя да спечели място сред първите финалисти, в петък вечерта Пламен ще изгуби почва под краката си. Последните, макар и положителни номинации, предизвикаха нови разделения в Къщата на VIP Brother 2013 и в петък той ще се сблъска със сурови истини, изречени от един от най- достойните Съквартиранти – Станка Златева.

Шампионката за първи път ще застане в явна конфронтация с Пламен, изразявайки цялото си разочарование от него. Фразата „Да бъдеш победител е отговорност!“, изречена от олимпийката, окончателно ще всее смут в най-безкомпромисния играч на сезона.

Мариан ще се опита да събере парченцата от едно приятелство. Моделът ще започне разговор със своя доскорошен приятел Пламен, търсейки отново път към него. С наближаването на финала напрежението в Къщата ще се изостри до степен, в която всеки един от съквартирантите ще даде воля на емоциите си.

Ваня Червенкова ще се опита да усмири избухналия конфликт между устремените към победа участници. В безсилието си тя ще изрече думите: “Ако не може да се обичаме, то поне да се уважаваме!“, които ще се окажат индикация за положението в Къщата.

#Пламен #Станка #VIP Brother 2013 #Къщата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници