Промени в движението заради мача на Лудогорец

Промени в движението заради мача на Лудогорец
A A+ A++ A

Заради футболната среща от турнира Лига Европа между Лудогорец и Черноморец (Одеса), която е с начало 20:00 часа на националния стадион "Васил Левски", се въвеждат промени в движението в столицата, съобщиха от Столична община.

Забранява се влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства от 07:00 часа до приключване на мача по алеите около стадиона. От 15:00 до 22:00 часа същата забрана важи за моста пред "Васил Левски", а от 17:00 до 22:00 часа на ул. "Гурко" между бул. "Евлоги Георгиев" и бул. "В. Левски" без служебен абонамент.

От 19:00 часа до приключване на мача по преценка на полицията може да се забрани влизането по ул. "Ген. Гурко" - между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", и по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между Орлов мост и бул. "Черни връх". Изключение ще бъде направено единствено за масовия градски транспорт.

От 19:00 часа до приключване на мача частично се променя маршрута на автобусна линия № 75, като се скъсява маршрута й до Военна академия.

#Лудогорец #Черноморец (Одеса)

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници