Студенти не успяха да окупират аула в УНСС

Студенти не успяха да окупират аула в УНСС
Съвместната акция на студенти УНСС и СУ “Св. Кл. Охридски” за окупация на 3006-а аудитория в Университета за национално и световно стопанство приключи с неуспех. Снимка: senzacia.net
A A+ A++ A

Съвместната акция на студенти УНСС и СУ “Св. Кл. Охридски” за окупация на 3006-а аудитория в Университета за национално и световно стопанство приключи с неуспех, предаде btvnews.bg.

Младежите чакаха пред залата премиера Пламен Орешарски, който трябваше да изнесе първата си лекция по инвестиции за тази година. Залата беше препълнена със студенти в очакване на премиера-лектор. Той обаче не дойде.

„Преди малко показахме своето недоволство към г-н Орешарски, защото той е вписан като преподавател, но не изпълнява своите задължения. На негово място има преподавателка, която ще изнесе лекцията. Тя каза, че имал неотложни ангажименти и затова нямало да дойде”, обясниха студенти от УНСС.

„Ако хиляди застанат денонощно да блокират парламента, тогава просто няма начин това правителство да не падне”, смята Ивайло Динев, един от студентите окупатори в СУ.

Осем души по списък нощуват през уикенда в окупираната 321 аудитория на Великотърновския университет. Лекциите, насрочени за сградата, в която се намира окупираната зала, са изместени в другите корпуси на висшето училище.

#Пламен Орешарски #УНСС #преподавател #лектор #училище #Ивайло Динев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници