Чобанов "дава надежда" на пенсионерите за коледни добавки

Чобанов "дава надежда" на пенсионерите за коледни добавки
„Отправям покана към лекарския съюз да се видим и да си говорим по тези проблеми, тъй като чух обвиненията, че много приличам на своя предшественик", каза още министър Чобанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Мисля, че ще има коледни добавки за пенсионерите. Правим всичко възможно, обсъждаме различните варианти“, заяви министърът на финансите, Петър Чобанов.

„Давам надежда на пенсионерите. По линия на болниците в последните дни диалогът беше много интензивен и с представителите на Националната здравноосигурителна каса и на техния надзорен съвет“, каза още Чобанов.

„Към момента постигнахме добро решение с оглед факта да приключим успешно тази година, за да може лекарите да са сигурни, че ще получават своите заплати до края на годината и няма да има рестрикции в това отношение. Продължаваме да обсъждаме възможностите за един допълнителен ресурс”, добави финансовият министър.

„Отправям покана към лекарския съюз да се видим и да си говорим по тези проблеми, тъй като чух обвиненията, че много приличам на своя предшественик. Не мога да се съглася с това, тъй като полагаме изключителни усилия да разрешим тази трудна ситуация, която се дължи на недобро бюджетиране на един бюджет, който е разчетен само за 10 месеца и ситуация, която категорично няма да повтаряме по отношение на толкова важни и чувствителни сфери на обществото”, подчерта Петър Чобанов.

#Петър Чобанов #бюджет #2014 #пенсионери #коледни добавки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници