И луната да окупират, за Орешарски няма значение, категоричен е Борисов

И луната да окупират, за Орешарски няма значение, категоричен е Борисов
Според Борисов за Орешарски няма значение окупацията. Снимка: www.bulgaria-news.bg
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов използва студентската окупация на Софийския университет, за да изтъкне разликата между своето правителство и това на настоящия премиер Пламен Орешарски.

„Ако ще да окупират и луната, за Орешарски и компанията, която представлява, ще е без никакво значение", коментира Борисов по време на посещението си в сливенското село Ковачите, където присъства на храмовия празник на църквата „Свети Великомъченик Димитър", ремонтирана с пари от партийната субсидия.

„Това не са хора като нас, които заради 1000 души на Орлов мост да си подадат оставка и да искат държавата да е мирна и народът да ни подреди още веднъж. Въпреки че народът пак ни подреди като първи, тези се държат като победителите на изборите. Затова населението бушува", посочи Борисов, цитиран от агенция "Фокус".

Той се спря и на ситуацията с бежанците. Той смята, че не трябва да се чака помощ. Председателят на ПП ГЕРБ допълни още, че има голяма разлика между бежанци и нелегални имигранти, както е и различно да си известно време извън страната си докато мине войната и е друго да се населяваш някъде. Според Борисов именно затова тактиката на ЕС е бежанците да стоят в близост до родните места, за да могат после да се приберат обратно, за да живеят в своята страна.

#Бойко Борисов #Пламен Орешарски #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници