Не знам нищо за случая "Боевски", заяви Марин Райков

Не знам нищо за случая "Боевски", заяви Марин Райков
Причината за изявлението на Райков са пулбикации в някои медии, че преговорите за Боевски са се случили точно по време на неговия мандат. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият служебен премиер Марин Райков отриче да е бил информиран за преговори за освобождаването на Гълъбин Боевски по време на мандата на служебното правителство.

"Никой, никога по никакъв повод нито официално, нито неофициално, нито устно, нито писмено не е информирал Марин Райков, нито в качеството му на външен министър, нито в качеството му на министър-председател за нищо, свързано с казуса на Гълъбин Боевски по време на целия му мандат. До днес, когато медиите отново се фокусираха върху проблема, г-н Райков реално не знаеше изобщо за ситуацията с известния ни спортист по простата причина, че когато Гълъбин Боевски беше задържан и съден в Бразилия, г-н Райков от своя страна беше посланик във Франция и подобен род криминални новини са били далеч от неговия фокус", се казва в съобщение на говорителя на Марин Райков до медиите.

Причината за изявлението на Райков са пулбикации в някои медии, че преговорите за Боевски са се случили точно по време на неговото управление.

#Марин Райков #Гълъбин Боевски #Райков #България #Бразилия #Боевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници