„Преследвач и мишена" в Къщата на VIP Brother

„Преследвач и мишена" в Къщата на VIP Brother
A A+ A++ A

Всички звезди в Къщата на VIP Brother 2013 ще бъдат въвлечени в нова тайна мисия под надслов „Преследвач и мишена".

Задачата на звездите е всеки един от тях тайно да следи някой от останалите Съквартиранти в Къщата. Единственият участник, на когото BIG Brother няма да каже за тази игра ще се окаже Златка. Тя с недоумение ще наблюдава как всички обикалят из Къщата, следейки определени хора, без да разбира какво се случва. Как ще се справят Съквартирантите с Мисията? Ще се озове ли Златка в комична ситуация? Предстои да стане ясно тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Въпреки демонстрирания толеранс между пушачи и непушачи, днес цигарите ще запалят искрата, която тлее между Мариян Кюрпанов и Ваня Червенкова през последната седмица. Усетил, че цигарите са слабото място на Ваня, моделът без да се замисля много ще започне да подклажда огъня.

След повече от месец на пълна изолация всички погледи на Съквартирантите са насочени отвъд стените на Къщата. Единственият човек, който все още носи привлекателния дъх на външния свят е Златка и довечера всеки един от Съквартирантите ще се постарае да се докосне до нея.

#VIP Brother 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници