Принц Джордж има седем кръстници

Принц Джордж има седем кръстници
A A+ A++ A

Принц Уилям и съпругата му Катрин избраха седeм свои близки приятели, включително братовчедката на принца Зара Тиндъл, за кръстници на сина им принц Джордж.

На церемонията по кръщаването на третия в реда за наследяване на трона в параклиса на двореца Сейнт Джеймс в Лондон днес ще присъстват, освен родителите му, кралица Елизабет II, принц Чарлз и принц Хари.

Бременната дъщеря на принцеса Ана Зара ще бъде кръстница заедно с приятелката от училище на Катрин Емелия Джардин-Патерсън и Джулия Самюел, близка приятелка на покойната майка на принц Уилям Даяна, предаде БГНЕС.

Функциите на кръстник ще изпълняват бившият частен секретар на Уилям и Хари Джейми Лоутър-Пинкъртън, приятелите от детинство на принца Уилям ван Кътсем и граф Гросвенор, както и Оливър Бейкър, който бил състудент на кралската двойка в шотландския университет Сейнт Андрюс.

Решението на Уилям и Кейт да изберат близки приятели за кръстници на първородния им син е в нарушение на кралската традиция тази роля да се изпълнява от членове на чуждестранни кралски семейства и от аристокрацията.

Съпругът на кралица Елизабет II, принц Филип, херцогинята на Корнуол Камила, родителите на Катрин Керъл и Майкъл Мидълтън и братът и сестра й Джеймс и Пипа също се очаква да присъстват на церемонията. Кръщенето ще бъде отпразнувано с прием в кралската резиденция Кларънс хаус, където гостите ще получат парче от сватбената торта на кралската двойка от 2011 г.

#Уилям #Катрин #Джордж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници