Принцовете Уилям и Хари говорят за първи път за покойната си майка

Принцовете Уилям и Хари говорят за първи път за покойната си майка
pixabay.com
A A+ A++ A

Принцовете Уилям и Хари говорят за първи път, публично, за покойната си майка - принцеса Даяна. Двамата споделят своите детски спомени в нов документален филм. А поводът е 20-тата годишнина от смъртта на принцесата, съобщава НОВА.

Уилям и Хари разглеждат стари снимки и си припомнят кога и как са направени. Филмът се казва "Даяна, нашата майка - нейният живот и наследство".

Двамата престолонаследници се съгласили да участват във филма и да споделят лични спомени, за да припомнят живота и делото на майка си.

Наскоро Уилям и Хари повдигнаха темата за нещата, които не харесват в правилата за поведение, които трябва да спазват. Двамата бяха момчета, когато майка им загина в катастрофа в Париж. Според Хари нито едно 12-годишно момче не бива да бъде карано да ходи след ковчега на майка си пред очите на милиони непознати хора.

През цялата година Уилям и Хари участват в различни прояви в памет на принцеса Даяна. Двамата участваха в частна църковна служба над гроба на майка си и поръчаха статуя на принцесата, която ще се издига пред официалния им дом в Лондон.

Екипът, изработил филма твърди, че Уилям и Хари са били отворени към всички идеи и не са искали да цензурират нито един въпрос.

Във Великобритания документалния филм мина късно в понеделник, българско време. Ще бъде показван неколкократно и по платените, кабелни канали.

 

#Уилям #Хари #За първи път

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »