Певиците Йоана и Ирина Флорин са сред номинираните във Vip Brother

Певиците Йоана и Ирина Флорин са сред номинираните във Vip Brother
Ирина Флорин е сред номинираните за изгонване от Къщата. Снимка: www.urbn.bg
A A+ A++ A

Първите директни номинации "очи в очи" във Vip Brother излъчиха трима номинирани - Ваня Червенкова, Ирина Флорин и Пламен Медаров. Четвърти се озова в групата на застрашените от отпадане от шоуто идния понеделник (21 октомври) в качеството си на капитан на отбора, изгубил играта "Аз обичам България", а пети бе избран лично от капитана на спечелилия отбор.

Капитани на отборите в мисията бяха социоложката Мира Радева, която вече се раздели със съпруга си, дъщеря си и нейния съпруг – американеца Джаред Катур, отпаднали последователно при предишните елиминации, и политикът Павел Чернев, който именно получи автоматична номинация, тъй като неговият отбор изгуби играта "Аз обичам България".

Така Мира Радева стана Глава на Къщата за период от една седмица, получи имунитет от номинации и правото да избере един от участниците от загубилия отбор, който да изпрати на елиминации заедно с Ваня, Ирина, Пламен и Павел.

Изходът от зрителския вот, който ще бъде положителен (гласовете ще са в подкрепа за посочения участник), ще стане ясен на 21 октомври 2013 г.

#Ирина Флорин #Мира Радева #Ваня Червенкова #VIP Brother 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници