"Нефтохимик" остава в "А" група

"Нефтохимик" остава в "А" група
„Заплатите, които играчите ще получават, също ще бъдат доста символични. Всичко това ще бъде предложено на играчите, но последната дума за новия план е тяхна", каза още Джамбазов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Нефтохимик ще продължи участието си в „А“ група, но на този етап ще се премести да играе на стадиона в Несебър и ще разчита единствено на футболисти от Бургас, съобщи изпълнителният директор на клуба, Костадин Джамбазов.

По-рано в понеделник, няколко пъти бяха обявени последните дни на отбора, но за момента нещата се отлагат.

"Ръководството на община Несебър и на местния футболен клуб се отзова на молбата ни и ще предостави стадиона за ползване, условията ни устройват. Така ще отпадне перото за плащане на наем за стадион "Лазур". Ще се разделим и хората, които са от други градове, тъй като не можем да плащаме квартири. Жалкото е, че хората от Несебър се отзоваха без никакво умуване, докато нито един човек от Бургас не ни потърси за помощ. Това означава, че ще разчитаме поне до Нова година на местните футболисти. След това ще видим какво ще се случи", коментира още Джамбазов.

„Заплатите, които играчите ще получават, също ще бъдат доста символични. Всичко това ще бъде предложено на играчите, но последната дума за новия план е тяхна", каза още той.

Джамбазов води разговори с няколко фирми, които да поемат финансирането на следващия домакински мач с "Пирин" Гоце Делчев.

#"А" група

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници