Репресират ме заради брат ми, заяви сестрата на Б. Борисов

Репресират ме заради брат ми, заяви сестрата на Б. Борисов
Коментарът на д-р Иванова е по повод спирането на конкурса за болница "Шейново", тя е кандидат за директор на здравното заведение. Снимка: svejo.net
A A+ A++ A

Чувствам се политически репресирана. Непрекъснато ми пречи, защото ме коментират като сестра на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, а аз съм професионалист, заяви сестрата на Борисов д-р Красимира Иванова пред Нова телевизия.

Коментарът на д-р Иванова е по повод спирането на конкурса за болница "Шейново", тя е кандидат за директор на здравното заведение.

Конкурсът за шеф на болницата е спрян заради това, че тя има конфликт на интереси, а конфликтът е, че брат й е лидер на политическа сила.

"На 30 май бе обявен конкурса. Има 11-членен състав на журито. Явихме се на първото отваряне на документите. Според проверката бяхме допуснати до следващия кръг преди три седмици", разказа Иванова.

Вторият етап обаче бил отложен за неопределено време поради възникнал конфликт на интереси.

"Подадох жалба, според която няма конфликт на интереси и аз съм се явила на този конкурс нормално. Не става въпрос дали аз ще стана директор на "Шейново". Но аз питам - защо в годините не можа да се проведе един нормален конкурс за директор на "Шейново". И защо аз като сестра на Борисов се коментирам като такава. Аз съм модерен човек със своя мисъл и свое желание. Защо непрекъснато се интерпретирам като такава,", оплака се Иванова.

#Красимира Иванова #Бойко Борисов #Иванова #Шейново

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници