"Музикални асоциации" във VIP Brother

"Музикални асоциации" във VIP Brother
A A+ A++ A

Тази вечер в Къщата на VIP Brother 2013 Съквартирантите ще номинират своите врагове, след като през изминалата вечер се разигра най-сериозният конфликт от началото на сезона.

През това време Пламен, който също иска да доминира в Къщата сподели с Йоана и Ирина силните и слаби черти на останалите участници, убеден в своя успех и присъствие в Къщата.

Номинационната игра, подготвена от BIG Brother за тази седмица, е наречена „Музикални асоциации". Съквартирантите отново ще са разделени на два отбора син и червен, като капитанските отговорности ще бъдат връчени на Лиана - за червения отбор и на Тервел - за синия отбор. Дали ревността и любовните страсти ще повлияят на двамата Съквартиранти, които ще се изправят един срещу друг.

В играта ще бъде предоставен откъс от популярна песен, като всеки един Съквартирант ще се озове в специална музикална стая и ще трябва да обясни коя е песента чрез танци и жестове, без каквито и да било думи. Всички останали Съквартиранти ще наблюдават участника, но няма да го чуват. Те ще трябва да отгатнат или поне да дадат предложение за песента по неговите движения. Победител ще бъде този отбор, който даде най-голям брой верни отговори.

#VIP Brother 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници