Мира Радева и Ваня Червенкова завихрят война в Къщата

Мира Радева и Ваня Червенкова завихрят война в Къщата
Мира отново влезе в своето амплоа на „майка орлица“ във VIP Brother 2013 и реши да се погрижи за Слугите, като ги обсипе със сготвена храна. Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

След относително мирното съжителстване в продължение на две седмици страстите на Съквартирантите излязоха наяве като една бурна стихия, съобщава Нова телевизия. Комбинацията между Мариан, Лиана и Тервел се оказа взривоопасна.

На партито по случай обявяването на Тервел за „Боксьор на седмицата“ красавицата се оказа раздвоена и прескачаше от прегръдките на спортиста в тези на Мариан. В Къщата става все по-горещо и постепенно невинните флиртове започват да преминават в предизвикателни намеци. Докато на някои места прехвърчат любовни искри, то на други се завихрят бурни скандали. Мира отново влезе в своето амплоа на „майка орлица“ във VIP Brother 2013 и реши да се погрижи за Слугите, като ги обсипе със сготвена храна.

Другият лидер от жените в Къщата – Ваня Червенкова, обаче се оказа силно против маниера на социоложката. Тя възнегодува от липсата на ред в готвенето и от създалата се „пресилена“ ситуация около Слугите. „Онази се разфуча! Сега ще я слушаме само с високи децибели!“, изкоментира пред дъщеря си Мира Радева, която за първи път от участието си във VIP Brother 2013 реши да даде глас на своето раздразнение.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници